SPORT1.jpg

OVER

 

Milan Klein (MSc.) is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda. Vanwege zijn interesse in de sportfysiotherapie heeft hij in 2016 de specialisatie Master Physical Therapy of Sports  succesvol afgerond.

De afgelopen jaren heeft Milan binnen verschillende particuliere praktijken gewerkt waarbij hij zich verdiept heeft in de orthopedische revalidatie. “Voor een zo optimaal mogelijk herstel is goede diagnostiek, een individueel afgestemd revalidatieschema en samenwerking met specialisten noodzakelijk.” De afgelopen twee jaar heeft hij de selectie van New-Heroes en de jeugdopleiding van FC Den Bosch als fysiotherapeut begeleid. Naast deze ervaringen binnen de sportwereld heeft Milan tijdens zijn studie onderzoek gedaan naar de preventie van hamstringblessures binnen het amateurvoetbal waarvan de onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in Clinical Journal of Sport Medicine.

Momenteel werkt Milan als ZZP'er voor verschillende praktijken; Fysiotherapie van der Donk (Zaltbommel) en Topfysiotherapie Delta (Tholen). Daarnaast is hij werkzaam bij FC Dordrecht waar hij als fysiotherapeut verantwoordelijk is voor de medische begeleiding van zowel het eerste elftal als de gehele jeugdopleiding.

Bijzondere interesse en kennis op het gebied van:

  • Orthopedische revalidatie (o.a. knie, enkel en voetklachten)

  • Behandeling van sportblessures

  • Performance training / krachttraining

_DSC5540b_52_edited.jpg

COPYRIGHT © MILAN KLEIN FYSIOTHERAPIE EN SPORTBEGELEIDING. ALL RIGHTS RESERVED / PRIVACY