SPORT_vrouw.jpg

LOCATIES

 

Indien u een afspraak wilt maken bij Milan kan dat op de volgende locaties:

​​Centrum Fysiotherapie & Bewegen in Zaltbommel

Na zijn studie is Milan direct begonnen binnen Centrum fysiotherapie en Bewegen (Fysiotherapiepraktijk van der Donk) in Zaltbommel. Deze praktijk richt zich op de orthopedische revalidatie waarbij Milan het aanspreekpunt is bij sportblessures. Hier begeleid hij onder andere de turners van SV Hamarithi en ziet hij veel sporters uit deze regio.

Topfysiotherapie Delta in Tholen

Sinds november 2018 is Milan werkzaam voor Topfysiotherapie Delta in Tholen. Hier is hij werkzaam bij Salus Healthclub en helpt hij sporters met blessures van allerlei verschillende niveaus, schrijft hij specifieke krachtprogramma's, en voert hij preventieve screeningen uit om blessures te voorkomen.

Paramedische begeleiding FC Dordrecht

Milan is sinds maart werkzaam als sportfysiotherapeut binnen de medische staf van FC Dordrecht. Hij is verantwoordelijk voor de fysiotherapeutische begeleiding van het eerste elftal en de gehele jeugdopleiding. Hij zorgt er mede voor dat alle spelers topfit op het veld kunnen verschijnen. Dit doet hij door middel van behandelingen op de behandelbank, revalidatie trainingen, fysieke testen en het schrijven preventieprogramma's om blessures te voorkomen.

FysioDonk_new copy(1).jpg
TopFysio_new copy.jpg
logo FcD_2008x1000.jpg

COPYRIGHT © MILAN KLEIN FYSIOTHERAPIE EN SPORTBEGELEIDING. ALL RIGHTS RESERVED / PRIVACY